Fashion Scene H&J Pirttinen Ky

Lapualla toimiva naisten ja miesten merkkivaatteiden palveleva erikoiskauppa.

Olemme Lapualla toimiva naisten ja miesten merkkivaatteisiin erikoistunut vaatekauppa. Olemme toimineet Lapualla 26 vuotta ja nyt laajennamme toimintaamme myös verkkokaupan puolelle.
Lisäämme tuotteitamme verkkokauppaan maltillisesti kysynnän mukaan ja ottaen huomioon varastotilanteemme sekä tuotteen nopean saatavuuden palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti ja joustavasti.

Myymälästämme löytyy merkkivaatteet naisille ja miehille. Suosituimpia tuotemerkkejämme ovat naisille Aino, Luhta, Junge, Modelia, Signature Promise, Laurie, Anna Montana, Very Nice, Nanso, Jensen, s.Oliver, Tazzia, Fransa sekä miehille Luhta, Oratop, Turo Tailor, Buzo, Hattric, Park Lane, Lee Cooper, Petrifun, s.Oliver, Casa Moda ja Venti.
Jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme voit lähettää sähköpostia: j.pirttinen@gmail.com tai soita 0500-69 77 77 (Jani).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus postitse 7,70, kotiinkuljetus 12,90 tai nouto myymälästä 0,00 euroa.
Yli 100,00 euron tilaukset ilman toimituskuluja!
Palautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas. Palautuksista täytyy ilmoittaa myyjälle 14 päivän kuluessa ja palautus täytyy tapahtua ilmoituksesta 14 päivän kuluessa.
Tuotepalautuksissa tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä ja tuotelappujen täytyy olla alkuperäisellä paikallaan kiinni tuotteessa.